Obecné články (nevešlo se jinam)

12. března 2024 Obecné články

Domov svaté Zdislavy hledá novou zdravotní sestru nebo bratra

Jsi zdravotní sestra nebo bratr?   Láká Tě prostředí bez nemocničního stresu?   Pokud ano, tak neváhej a pojď právě k nám! Rádi Tě do našeho přátelského kolektivu v rodinném prostředí Domova svaté Zdislavy přijmeme.

Konference SLUŽBY PRO OSOBY BEZ DOMOVA
8. března 2024 Obecné články

Konference SLUŽBY PRO OSOBY BEZ DOMOVA

Patříte mezi poskytovatele služeb osobám bez domova a chcete Vaši práci zdokonalit a zefektivnit? Pokud ano, neváhejte se zúčastnit konference ,,Služby pro osoby bez domova", která se koná již 19. dubna 2024 v Litoměřicích.

V sobotu proběhlo svěcení 21. litoměřického biskupa
3. března 2024 Obecné články

V sobotu proběhlo svěcení 21. litoměřického biskupa

V sobotu 2.bežna 2024 se uskutečnila Slavnostní mše svatá se svěcením 21. litoměřického biskupa Mons. Stanislava Přibyla. Biskup Stanislav Přibyl se tímto oficiálně ujal vedení litoměřické diecéze.

Školení ,,Bazální stimulace" v Domově svaté Zdislavy
25. února 2024 Obecné články

Školení ,,Bazální stimulace" v Domově svaté Zdislavy

Vcítit se do situace klienta s Alzheimerovou chorobou je pro pracovníky velkým přínosem. Vedoucí patra paní Kadlecová si proto pro pracovníky v Domově sv. Zdislavy připravila předání navazujícího školení ,,Bazální stimulace." Ti měli zároveň možnost poznat, jak se klient cítí při všech úkonech. To vše napomáhá kvalitnímu přístupu k lidem, kteří využívají péči Domova.

Nový kávovar v Domově svaté Zdislavy
25. února 2024 Obecné články

Nový kávovar v Domově svaté Zdislavy

Na přání klientů máme v domově sv. Zdislavy nový kávovar, který přípraví několik druhů kávy.

Představení mladé tanečnice za doprovodu sboru Pahorek
20. února 2024 Obecné články

Představení mladé tanečnice za doprovodu sboru Pahorek

Pěvecký sbor Pahorek, který je tvořen klienty Domova seniorů se zájmem o hudbu, se dnes odpoledne blýskl vystoupením pro ostatní obyvatele Domova.