Obecné články (nevešlo se jinam)

Upravení doby návštěv v Domovech sociální péče Charity Litoměřice
30. listopadu 2021 Obecné články

Upravení doby návštěv v Domovech sociální péče Charity Litoměřice

Vzhledem k tomu, jak se situace nejen v naší zemi, ale i ve světě, ohledně pandemie koronaviru aktuálně vyvíjí, je celkem jasné, že veškerá omezení, která jsme nuceni pro bezpečí vašich blízkých nastavit, ještě nějakou dobu potrvají. Vzhledem k vysokému počtu covid pozitivních v regionu se i domovy našich služeb začínají pomalu uzavírat. Nechceme naše klienty odloučit od rodin, uvědomujeme si důležitost osobních kontaktů a dokud to bude možné chceme zachovat přívětivý systém. Situace, ve které se nacházíme nás však tlačí k omezení návštěv.

18. ledna 2022 Tříkrálová sbírka

Tříkrálový koncert

Seniory v Domově Na Dómském pahorku potěšil v pátek 14.ledna navečer tradiční Tříkrálový koncert.  Charita Litoměřice jej připravila pod záštitou litoměřického biskupa a starosty města ve spolupráci s litoměřickou Základní uměleckou školou. Ve třinácti vystoupeních  se představili začínající i pokročilí žáci hudebního oboru. "Bylo to moc milé, líbili se mi všichni, " řekla mi jedna z obyvatelek domova Jiřina Hladíková. Nechyběli tu pochopitelně ani tříkráloví koledníci s kasičkami, do kterých mohli účastníci koncertu přispět na charitní dílo.

Tříkrálová sbírka v plném proudu
7. ledna 2022 Tříkrálová sbírka

Tříkrálová sbírka v plném proudu

V těchto dnech vyráží historicky rekordní počet skupin tři králů do ulic Město Litoměřice. Děkujeme našim dárcům. Děkujeme dětem, které nádherně zpívají a pomáhají s největší sbírkou v ČR. Děkujeme dobrovolníkům a zaměstnancům, kteří vyrazili do ulic popřát všem dobrým lidem štěstí zdraví v novém roce. Musime se podělit o krásné pocity, panuje zde nádherná nálada, cítíme vřelost, vděk a úctu a MY vám ze srdce děkujeme.

Odpolední silvestrovská párty
3. ledna 2022 Pobytové služby pro seniory

Odpolední silvestrovská párty

Být s přáteli, popíjet víno a povídat si, to můžete i když vám je mnoho let. Krásné sdílení vzpomínek v Domově na Dómském pahorku proběhlo při příležitosti oslavy konce roku 2021.

Ježíškovi vnoučata v Domově sv. Zdislavy
22. prosince 2021 Pobytové služby pro seniory

Ježíškovi vnoučata v Domově sv. Zdislavy

Ježíškovi vnoučata dorazili i do Domova sv. Zdislavy.
Děkujeme, že nám pomáháte.

22. prosince 2021 Tříkrálová sbírka

Tříkrálový koncert

Charita Litoměřice pořádá Tříkrálový koncert. Koncert se uskuteční 14.1.2022 od 17 hodin ve společenském sále Domova na Dómském pahorku.  Všichni jste srdečně zváni.