Pečovatelská služba

foto 7Pečovatelská služba zajišťuje pro Litoměřice a blízké okolí tyto služby:

Poskytujeme kvalitní pečovatelskou službu v domácnostech osob, které tuto službu potřebují. Služba je prováděna na základě uzavřené smlouvy a vytvořeného individuálního plánu, který se přizpůsobuje individuálním potřebám žadatele. Služba je poskytována celoročně včetně svátků 7:00 - 21:00 hodin.

Charita Litoměřice slavnostně převzala novou flotilu elektroaut
6. září 2022 Obecné články

Charita Litoměřice slavnostně převzala novou flotilu elektroaut

V pondělí 5. září 2022 se od 10 hodin na Střeleckém ostrově konalo Slavnostní předání nových elektromobilů terénní pečovatelské službě Charity Litoměřice.

Přednáška o Kyrgyzstánu
28. března 2022 Obecné články

Přednáška o Kyrgyzstánu

Ve středu 23. března bylo pro klienty Domova na Dómském pahorku přichystáno poutavé povídaní o Kyrgyzstánu. O této zemi s panenskou přírodou přednášel zaměstnanec Charity Litoměřice pan Alexandr Ivanov a účast byla opravdu hojná.

Litoměřické Integrované centrum pro neformální pečovatele bylo prezentováno na konferenci v Praze
23. března 2022 Obecné články

Asociace poskytovatelů sociálních služeb České republiky pořádala dne 22.3.2022 Konferenci pro terénní a ambulantní služby v Paláci Charitas v Praze. Charita Litoměřice zde prezentovala své Integrované výcvikové centrum pro neformální pečovatele.

Charita Litoměřice slaví Světový den sociální práce
16. března 2022 Obecné články

Charita Litoměřice slaví Světový den sociální práce

Světový den sociální práce se každoročně slaví vždy třetí úterý v měsíci březnu. Tento den upozorňuje na smysl sociální práce jako profese a na její význam. Letošní připomenutí nelehké práce všech pracovníků v sociálních službách je pod vlivem událostí posledních dvou let , které byly ve znamení koronaviru o to důležitější.

Litoměřická Charita oslavila MDŽ.
11. března 2022 Pobytové služby pro seniory

Litoměřická Charita oslavila MDŽ.

Ve svých Domovech sociální péče oslavila Charita Litoměřice Mezinárodní den žen. Dámy potěšila květinka a nechybělo ani posezení.

Tříkrálová sbírka v plném proudu
7. ledna 2022 Tříkrálová sbírka

Tříkrálová sbírka v plném proudu

V těchto dnech vyráží historicky rekordní počet skupin tři králů do ulic Město Litoměřice. Děkujeme našim dárcům. Děkujeme dětem, které nádherně zpívají a pomáhají s největší sbírkou v ČR. Děkujeme dobrovolníkům a zaměstnancům, kteří vyrazili do ulic popřát všem dobrým lidem štěstí zdraví v novém roce. Musime se podělit o krásné pocity, panuje zde nádherná nálada, cítíme vřelost, vděk a úctu a MY vám ze srdce děkujeme.