Pečovatelská služba

foto 7Pečovatelská služba zajišťuje pro Litoměřice a blízké okolí tyto služby:

Poskytujeme kvalitní pečovatelskou službu v domácnostech osob, které tuto službu potřebují. Služba je prováděna na základě uzavřené smlouvy a vytvořeného individuálního plánu, který se přizpůsobuje individuálním potřebám žadatele. Služba je poskytována celoročně včetně svátků 7:00 - 21:00 hodin.

Farní charita Litoměřice mění název
27. července 2021 Obecné články

Farní charita Litoměřice mění název

Od 16. července mění Farní charita Litoměřice svůj název. Nově ji budete vídat pod označením
Charita Litoměřice.

Pečovatelská služba otevírá Integrované výcvikové centrum pro neformální pečující
13. července 2021 Pečovatelská služba

Pečovatelská služba Farní charity Litoměřice otevře pro veřejnost 21. 07. 2021 dveře Integrovaného výcvikového centra, díky kterému předá informace, praktické rady a důležité kontakty pro zvládání dlouhodobé péče o osoby blízké. Zaměřuje se na neformální pečující osoby, kterým pomůže ulehčit pečovatelský závazek, zlepšit kvalitu jejich života a vytvořit bezpečné prostředí, ve kterém je jednodušší pečovat.

Kdo je pečovatelka terénní pečovatelské služby?
13. července 2021 Pečovatelská služba

Kdo je pečovatelka terénní pečovatelské služby?

Co všechno vlastně obnáší být pečovatelkou? Být pečovatelkou není jen běžné zaměstnání, je to poslání, které bude vždy potřebné a může ho dělat pouze ten, kdo chce opravdu pomáhat lidem. Je to péče o tělo i duši, při které je nutná spolehlivost, trpělivost a empatie.

Zázemí pro elektromobily ve Farní charitě Litoměřice
7. července 2021 Pečovatelská služba

Zázemí pro elektromobily ve Farní charitě Litoměřice

Farní charita Litoměřice zprovoznila k 1.7.2021 dvě neveřejné dobíjecí stanice ( wallboxy ) pro své 4 elektromobily NISSAN Leaf , které provozuje Pečovatelská služba FCHLtm. Tyto vozy využíváme již druhým rokem pro náročnou práci pečovatelek u klientů v terénu. Snažíme se tak držet krok s novými technologiemi, podílejícími se na zdravém životním prostředí nás všech.

Inovační řešení ve Farní charitě Litoměřice
2. července 2021 Pobytové služby pro seniory

Inovační řešení ve Farní charitě Litoměřice

Farní charita Litoměřice vstoupila do spolupráce v rámci inovačního modelu D-CARE

Pečovatelskou službu podporuje program Patriot realizovaný Mondi Štětí
10. června 2021 Pečovatelská služba

Pečovatelskou službu podporuje program Patriot realizovaný Mondi Štětí

Mondi Štětí z programu Patriot finančně podpořil projekt „Transportní systém“ Pečovatelské služby Farní charity Litoměřice. Projekt je zaměřen na pořízení transportního systému, jež slouží k manipulaci s klientem, který se nedokáže pohybovat bez pomoci druhé osoby. Tento systém pomáhá nejenom klientům, ale i pracovníkům v přímé péči, protože zkvalitní komplexní péči, přinese pohodlí a bezpečí.